Raktározás és szállítás mindig a megfelelő hőmérsékleten

Az élelmiszeripari gyártók a világ minden táján azért dolgoznak, hogy a termékeiket a legjobb minőségben kínálhassák a fogyasztóknak.
Raktározás és szállítás mindig a megfelelő hőmérsékleten

Ehhez a mezőgazdasági termelés első lépéseitől egészen az üzletekbe történő eljuttatásig szigorú szabályoknak kell megfelelniük. Legyen szó növényi vagy állati eredetű finomságokról, a frissesség és a biztonság fenntartásában kulcsszerepet játszik az élelmiszerlogisztika, amelynek egyaránt része a szabályozott hőmérsékleten való raktározás és az ellenőrzött szállítás.

Frissáru-logisztika: bizalmi szakma

Az élelmiszerek megkérdőjelezhetetlen minősége nemcsak a legnagyobb piaci szereplők kiváltsága, hanem az ágazat valamennyi szereplőjével szemben elsődleges elvárás. És ha már a gyártó mindent megtett, hogy kiváló alapanyagot dolgozzon fel, nyilvánvalóan azt is szeretné, ha az üzemét elhagyva a késztermék is megfelelő körülmények között érkezzen meg a vevőhöz. Ez a legtöbbször egy külső logisztikai szolgáltatón múlik, amely jól bejáratott, auditált folyamatok szerint végzi a rábízott termékek szállítását és raktározását.

Raktározás szabályozott hőmérsékleten – a profizmus csúcsa

A többféle hőmérsékleti tartományban működtethető raktárak az élelmiszerlogisztika legfejlettebb létesítményei közé tartoznak. Az Európa tizenöt országában jelen lévő Raben Group Dunaharasztiban található, mintegy 30 ezer négyzetméteres, nagyobbrészt szabályozható hőmérsékletű központjában hűtött, temperált és környezeti zóna biztosítja a készletek megfelelő tárolását. Mindez transzparens, nyomon követhető szállítási megoldással együtt áll össze komplex logisztikai szolgáltatássá.

Kapcsolódó cikkek

Raktározás és szállítás mindig a megfelelő hőmérsékleten

Raktározás és szállítás mindig a megfelelő hőmérsékleten

Az élelmiszeripari gyártók a világ minden táján azért dolgoznak, hogy a termékeiket a legjobb minőségben kínálhassák a fogyasztóknak.